meet the team

Meet the &KOO People team

Wil je graag samenwerken met iemand uit ons team of word je graag zelf deel van ons team? Get in touch!

&KOO People I Freelance marketing experten
&KOO PEOPLE TEAM

Sylvie Schiltz

Managing Partner
Sylvie is managing partner van &KOO People, staat samen met Nicolas in voor de wisselwerking tussen bedrijven en consultants. Door haar jarenlange ervaring in consultancy en haar positieve mindset weet Sylvie altijd goed van aanpakken. Ze is een echt gevoelensmens, dit komt natuurlijk door de vele projecten die ze reeds ervaarde, maar ook door haar achtergrond in psychologie. Sylvie staat dus helemaal klaar om op zoek te gaan naar de juiste match voor zowel consultant als bedrijf!
&KOO People I Freelance marketing experten
&KOO PEOPLE TEAM

Nicolas Verfaillie

Managing Partner
Nicolas is managing partner van &KOO People en is samen met Sylvie verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf. Hij krijgt energie van consultants te zien openbloeien, bijleren en groeien en wil steeds de passende opdracht vinden voor elke collega. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en staat klaar om elk van jullie te hulp te staan bij de zoektocht naar de perfecte match tussen bedrijven en consultants.
&KOO People I Freelance marketing experten
&KOO PEOPLE TEAM

Jantien Vanderbeke

Omni-channel Marketing Strateeg
Jantien is marketingcoach en freelance consultant. Haar expertise is het bepalen van de omnichannel marketingstrategie voor start-ups en scale-ups. Als T-shaped marketeer heeft ze een uiteenlopende marketingkennis om haar strategische kracht te onderbouwen. Ze heeft een sterke affiniteit met planning en zorgt zo voor een moeiteloze implementatie van de uitgestippelde strategie.
&KOO People I Freelance marketing experten
&KOO PEOPLE TEAM

Lien De Cock

Performance Marketeer
Lien is sinds januari 2022 "member of the &KOO People community". Ze studeerde af met een bachelor Handelswetenschappen en een master in Organisatie en Management. Met haar ervaring als Performance Marketeer en een grote passie voor technology, gaat ze elke uitdaging aan.
&KOO People I Freelance marketing experten
&KOO PEOPLE TEAM

Audrey De Fooz

Marketing Consultant
Audrey is afgestudeerd met een bachelor in marketing en een master in management. Ze heeft als projectcoördinator voor verschillende bedrijven gewerkt en heeft ook ervaring in de media als tv-publieksdeskundige. Op dit moment werkt ze als marketingconsultant voor een nieuw project.
&KOO PEOPLE TEAM

Eline De Haas

Digital Marketeer
Eline heeft ervaring bij het managen van verschillende digitale marketingcampagnes. Bij voorgaande projecten werkte ze al voor grote spelers binnen de mode-industrie, daar beheerde ze alle onlinecampagnes. Daarnaast heeft ze een passie voor het creëren van websites en houdt ze ervan om het bereik hiervan te optimaliseren. Ze vindt het interessant om alles hierover te analyseren en te optimaliseren. Zowel bij social media als Google, voelt ze zich helemaal thuis. 
&KOO PEOPLE TEAM

Céline Rottier

Copywriter
Céline is een in-house copywriter bij &KOO People en goochelt met woorden die écht bij jouw bedrijf passen. Ze studeerde af als journalist en literatuurwetenschapper en heeft ervaring in SEO-copywriting. Ze gaat steeds met hart en ziel te werk en zorgt ervoor dat alles aangepast is aan de wensen en noden van de klant. Op die manier kan ze teksten voorzien aan de klant die helemaal zijn aangepast aan de leesstijl van hun klanten.
&KOO PEOPLE TEAM

Zoë Peeters

Marketing Consultant
Met haar bachelor in Communicatie heeft Zoë een veelzijdig profiel. Ze heeft een grote interesse in commerciële communicatie. Vooral sociale media, content creatie en digitale marketing maken deel uit van haar dagelijkse bezigheden. Met haar ervaring in een strategisch marketingbureau en in de retail sector, plant en organiseert ze met veel plezier zodat alle deadlines met gemak worden behaald.
&KOO PEOPLE TEAM

Margot Holmgren

Digital Marketeer
Margot haar voornaamste interesses liggen in datagestuurde marketing. Ze houdt ervan om met meetbare campagnes alles nauw in het vizier te houden. Een slimme digitale marketing flow, die goede KPI's behaalt, daar wordt ze blij van. Margot is een creatieve team player, die graag data gedreven en probleemoplossend te werk gaat.
&KOO PEOPLE TEAM

Ignace Vercauteren

Marketing Consultant
Ignace is recent gestart bij &KOO People maar is geen onbekend gezicht voor onze koepel. Project- en stakeholdermanagement zijn twee aspecten die hij zeer graag opzoekt in zijn professionele uitdagingen. Zijn ervaring als project manager aan zowel agency als partner zijde geven hem inzichten die hij graag omzet in duidelijk expectation management met als doel samenwerkingen sterker te maken. Verder kan Ignace de noden van zijn werkomgeving goed aanvoelen en hierop snel anticiperen wat hem een communicatieve teamplayer maakt.
&KOO PEOPLE TEAM

Iyabo Oyeniyi

Marketing Consultant
Iyabo maakt sinds juli 2022 deel uit van het &KOO People team. Ze heeft al verschillende jaren relevante werkervaring op zak binnen marketing en communicatie. Als kameleon past Iyabo met haar ‘harde werkers’-mentaliteit makkelijk binnen elke onderneming. Met een gezonde portie nieuwsgierigheid tackelt ze elke uitdaging.
&KOO PEOPLE TEAM

Yana Huygens

Marketing Consultant
Sinds augustus 2023 versterkt Yana ons &KOO People team. Met een master in communicatie en bijna 20 jaar ervaring in agencies, is ze een waardevolle aanvulling. Yana blinkt uit in accountmanagement en communicatie. Haar diepgaande kennis en strategisch inzicht maken haar tot een expert in het vak. 
&KOO PEOPLE TEAM

Maïté Cnudde

Marketing Consultant
Sinds september 2023 maakt Maïté deel uit van ons team. Ze heeft een Bachelor in marketingcommunicatie en brengt met haar 3 jaar ervaring in allround marketing binnen de modesector waardevolle expertises mee, waaronder social media marketing, e-commerce marketing, strategie en contentcreatie. 
&KOO PEOPLE TEAM

Amber Van Haetsdaele

Marketing Consultant
Sinds september 2023 versterkt Amber ons team. Met een bachelor in marketingcommunicatie en twee jaar ervaring bij een digital marketing agency, is ze een expert in performance marketing. Amber laat haar passie voor resultaten zien in al haar projecten.
Partners

Entrusted Us With
Marketing Vacancies