+KOO
PEOPLE
for TALENTS

Een constante evolutie en uitdaging staan dan ook zeker centraal bij onze “People” en klanten, maar ook het familiale fun aspect dat we terugvinden op de verschillende +KOO People events.

Interesse als talent, maar nog niet overtuigd?

Vaak gestelde vragen

We gaan telkens op zoek naar ‘the perfect match’ voor elke consultant. We gaan samen in gesprek en bekijken alle mogelijke opties. Hierna zoeken we verschillende opties om voor te stellen en beslist de consultant bij welk project hij wil voorgesteld worden.

+KOO People maakt deel uit van +KOO Group. Een netwerk van 16+ bedrijven in marketing & communicatie. Dit zorgt ervoor dat onze consultants steeds de mogelijkheid hebben om bij te leren bij de verschillende expertbedrijven. Daarnaast hebben ze ook het voordeel om deel uit te maken van een grote groep aan experten met veel verschillende talenten en elk een overvloed aan ervaringen. We geven dan ook onze consultants wekelijks de opportuniteit om samen te werken in onze coworking space, zo kan iedereen zijn expertise onderling verspreiden.

Het allergrootste voordeel volgens ons is de leuke ervaringen en unieke opportuniteiten die je pad tegemoetkomen wanneer je in het consulting leven stapt. Niet alleen de afwisseling in verschillende projecten zorgt voor veel werkervaring, ook de vrijheid en zelfstandigheid is van groot belang. Je gaat als expert zelfstandig of in team te werk en krijgt de verantwoordelijkheid om een bepaalde rol binnen een bedrijf te vervullen. Consultant zijn wil ook zeggen, flexibel zijn en daarom heb je ook hier een grote inspraak in. Daarnaast ontmoet je onwijs veel verschillende profielen binnen de MARCOM-wereld, van leidinggevenden en CEO’s tot administratieve talenten en teams. Deze verschillende opdrachten zorgen er natuurlijk voor dat je mee kan proeven uit verschillende werelden en telkens ook een nieuwe rol kan aannemen als consultant.
Bovendien krijg je bij +KOO People ook constant de kans om jezelf als consultant bij te scholen. We maken deel uit van een netwerk van 16+ bedrijven in communicatie en marketing. Hierdoor kan je jezelf continu bijschaven met kennis uit deze zusterbedrijven. Ook wanneer je professionele hulp kan gebruiken, staat dit netwerk altijd klaar voor ons team.

Wanneer onze consultants een project hebben afgesloten en wachten op hun volgende project hebben wij steeds verschillende opties klaarstaan. Zo kan de consultant intern bij +KOO People van start gaan of bij één van onze zusterbedrijven binnen de +KOO Group.

We respecteren steeds correcte betalingen voor jullie talenten. Daarom werken we met 30-dagen betaling termen en zorgen we steeds voor een correcte verloning in samenspraak met onze consultants. Daarnaast is er voor interne consultants een terbeschikkingstelling van een bedrijfswagen en heel wat andere voordelen waar jullie gebruik van kunnen maken.

Ten slotte krijg je bij ons ook een verloning in de vorm van het fun-aspect en de hartverwarmende collega’s die jou altijd zullen bijstaan wanneer nodig.

Waarom voor +KOO People kiezen

We love matching consultants to assignments.

Een constante evolutie en uitdaging staan dan ook zeker centraal bij onze “People” en klanten, maar ook het familiale fun aspect dat we terugvinden op de verschillende +KOO People events.

+KOO People

Get in Touch.

Contacteer ons en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen!

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field
Fill out this field
Partners

Entrusted Us With
Marketing Vacancies