&KOO
PEOPLE
for BRANDS

Wij matchen je met een expert die onmiddellijk beschikbaar is en ervaring heeft in verschillende sectoren. Door het uitgebreide netwerk van marketing- en communicatie-experten kun je rekenen op de gepaste ondersteuning tijdens jouw projecten.

Partners

Entrusted Us With
Marketing Vacancies

Waarom voor +KOO People kiezen

We love matching consultants to assignments.

Een constante evolutie en uitdaging staan dan ook zeker centraal bij onze “People” en klanten, maar ook het familiale fun aspect dat we terugvinden op de verschillende +KOO People events.

+KOO People

Get in Touch.

Contacteer ons en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen!

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field
Fill out this field
interesse als bedrijf, maar nog niet overtuigd?

Vaak gestelde vragen

Ben je op zoek naar tijdelijk talent, een vervanging of iemand om die moeilijke vacature in te vullen? Het inhuren van een consultant lijkt misschien duur, vooral in het begin van het project, maar zoals talloze particulieren, bedrijven, overheden en non-profits zullen beamen, kan het een investering zijn in het succes van het project. Naast de onmiddellijke besparingen doordat klanten geen nieuwe vaste werknemer in dienst hoeven te nemen, kan het inhuren van een consultant, wanneer organisaties complexe activiteiten ondernemen die inzichten van experts vereisen, een essentiële set frisse ogen bieden voor het oplossen van essentiële problemen.

Het inschakelen van een consultant is ook zinvol wanneer klanten consultancy-ondersteuning nodig hebben voor een organisatorische verandering of bedrijfstransformatie. Dit soort projecten wordt meestal uitgevoerd naast de bestaande organisatie om een minimale verstoring van het bedrijf te garanderen en ervoor te zorgen dat de expertise van deskundigen kan worden gericht op het veranderingsprogramma.

De kostprijs van een consultant is afhankelijk van de gevraagde expertise en het type consultant die ingezet wordt, ook het regime en de duur van het project kunnen de prijs beïnvloeden. Bij +KOO People werken we altijd vanuit de consultants. Zij hebben de eindbeslissing over hun dagfee, ook over onze commissies zijn we transparant. Hoewel een consultant soms duurder lijkt dan een interne aanwerving mag je niet vergeten dat kosten zoals rekrutering, onboarding, opleiding, vervanging, vakanties, ziekte, wagen, tankkaart, verzekering enz. al inbegrepen zijn in de prijs.

+KOO People, matcht in-house en freelance marketingconsultants met bedrijven die een dringende en/of tijdelijke nood hebben. Zowel voor klant als consultant, beantwoordt +KOO People op een menselijke en huiselijke manier de vraag naar marketing- en communicatie- expertise.

Elke potentiële nieuwe klant heeft een gesprek met een managing partner binnen ons bedrijf. Daar overlopen we samen alle noden en vragen die u heeft. Hierna gaan we op zoek binnen onze huidige consultancy database naar een aantal passende profielen voor jouw bedrijf. Wanneer hier geen passend profiel te vinden is, gaan we extern op zoek. Vervolgens volgen er verschillende gesprekken met de kandidaten en zo kunnen wij een keuze maken in wie we aan jouw bedrijf voorstellen. Zo komen we uiteindelijk samen tot de perfecte match.

We hebben al het volledige land doorreist en hebben geen enkel probleem met het zoeken van profielen in de verder gelegen regio’s. We gaan graag aan de slag met nieuwe talenten en staan altijd klaar om een uitdaging aan te gaan in de zoektocht naar een passende kandidaat voor jouw bedrijf.

Elke potentiële nieuwe klant heeft een gesprek met een managing partner binnen ons bedrijf. Dit eerste contact is geen verkooppraatje. We willen volledige transparantie bieden over wie we zijn als bedrijf en een open dialoog met u hebben om te bepalen hoe we uw bedrijf zouden kunnen helpen. Dan bekijken we intern verder hoe we jou kunnen bieden, wanneer we niet geloven dat we de uitdagingen van uw bedrijf kunnen oplossen of aan de doelstellingen en verwachtingen kunnen voldoen, dan zullen we u dat openlijk vertellen. Wanneer we samen aan de slag gaan, zoeken wij de gepaste kandidaat die binnen het gezochte profiel valt.

Jazeker. Naast de grotere ondernemingen ontdekken steeds meer startups de voordelen van werken met externe medewerkers, denk maar aan flexibiliteit, onmiddellijke inzetbaarheid, expertise …

&KOO People I Freelance marketing experten